Träningsresa 20 aktiviteter på 6 dagar

Dela på facebook
Dela på twitter

Här kommer en kort uppdatering. Dålig uppkoppling här nere i Afrika och det går inte redigera inlägget så snyggt men text och bild hoppas jag att jag kan uppdatera! Befinner mig nämligen i Egypten på Aqua Vista powered by playitas. Träningsresa med en kompis. Vi har varit här nere i 6 dagar nu och imorgon kväll flyger vi hem och byter 25-27 grader och sol till 5 grader och regn.


Räknade precis i min pulsklocka hur många loggade aktiviteter vi har samlat ihop här nere på dessa 6 dagarna hittills, 20st. Japp vi har tränat 20 pass på 6 dagar. Hälsosamt? ABSOLUT! Mellan passen har vi inte jobbat, inte lagat mat, inte städat, inte handlat, inte fixat ett smack. Vi har legat i solstolen, bubbelpoolen, snorklat i havet, ätit buffé, vår längsta gångsträcka är till stranden 5-10min och vi har sovit 8-9h per natt. Fått allt serverat och haft bästa förutsättningarna för att orka träna mycket.


Både jag och Ronja är vi vana vid mycket träning och vi har BARA tränat när vi har känt för det. Och eftersom vi har haft det så chill om dagarna så har vi känt för att träna väldigt ofta. Alla pass har inte varit jobbiga, ibland har det varit yoga och ibland vattengympa, sånt sliter ju inte. Men sen har det även blivit löpning, simning, landsvägscykling, spinning, crossfit, gym och cirkelträning/tabata och promenad/jogg i öknen. Skönt att ha en vecka och bara träna på känsla och testa massa nya saker, bara träna för att det är kul och härligt. Vi älskar livet här! Nu inväntar vi att kvällsbuffén ska öppna. Vi äter som hästar denna resan, inte så konstigt kanske 😊


När jag kommer hem blir det mer om denna träningsresan här i bloggen men även en jämförelse med hur träningsresan till Playitas på Fuerteventura var när jag och Ronja var där i maj.


Svett, styrka och kärlek!


Tjingeling badring // Linda

Relaterade artiklar