HIF Karlskrona gör klart med lovande linjespelare

Dela på facebook
Dela på twitter

HIF Karlskrona meddelar idag att de har skrivit ett tvåårsavtal med Gustav Jönne från HK Varberg. Mittsexan kommer också bli nästa säsongs “supporterspelare”. 20-årige Jönne har Drott som moderklubb och är en jättetalang.


Gustav Jönne som har gjort en riktigt stark säsong i HK Varberg ser fram emot att komma till klubben.
– Det känns väldigt roligt att komma till Karlskrona och jag har en väldigt god känsla kring laget och föreningen. Jag har stora förväntningar att vi som lag ska göra allt för att vinna varje match och med så bra förutsättningar som erbjuds i Karlskrona så tror jag stenhårt på detta, säger Gustav Jönne i ett pressmeddelande.


HIF Karlskronas sportchef Tobias Karlsson är väldigt nöjd med att Gustav väljer Karlskrona.
– Gustav har kvaliteter som vi tror kan tillföra mycket till vår trupp. En spännande spelare med stor potential som jag är övertygad om kommer bli en ny favorit bland våra lejonfans, säger Tobias Karlsson i ett pressmeddelande.


Gustav Jönne är väldigt glad för utmärkelsen som “Lejonens stjärna 2020/2021”.
– Väldigt roligt att bli det. Jag vet vad Lejonen betyder för laget och jag ska göra allt jag kan på plan för att göra dem stolta, avslutar Gustav Jönne i pressmeddelandet.


HK Varberg kommer även nästa säsong att spela i Handbollsligan då inget lag åker ur, men seriesegrande Aranäs flyttas upp. Detta på grund av att sista omgången ställdes in i corona-tider.


Foto: HK Varberg

Relaterade artiklar