Dags att börja vinna, KRIF i slagläge och Mörrum jagar…

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto: Magnus Arwidson

Ikväll är det dags för KHK att ta sig till hovet och möta AIK i en extremt viktig match. AIK ligger tvärsist och visar inga tecken på förbättring utan de är slagpåsen i serien och det är självklart att inget annat än tre poäng är OK för KHK idag men, det finns alltid ett men i en sådan här match för tar man den inte på allvar så kommer man inte vinna idag. Om KHK är mentalt förberedda, ser till att vinna närkamperna framför bägge mål och har farten så kommer AIK inte ha en chans. 5-2 till KHK är mitt tips och Johansson och Norbe kommer vara ledande på isen idag.

KRIF i slagläge, efter vinsten borta mot Hanhals IF så KRIF ett kanonläge att ta sig till Allettan. Man har 7 poäng i försprång och det är 9 poäng att spela om. Man har Troja, Tyringe och Tranås kvar att möta så visst skall Kallinge klara av det här. Det kan bli en riktigt skoj andra halva av säsongen.

Mörrum har börjat röra på sig i serien och även om det tog en tid så är man faktiskt med tre matcher med i racet om sista kvalmatchen. Vinsten borta senast mot Kalmar var ett måste och nu har man Vimmerby, Borås och Nybro kvar och det är tuffa matcher men man spelar med kniven mot strupen så jag är övertygad om att man kan komma långt med att kriga mer än alla andra. Tänk KRIF och Mörrum i Alletten det vore spännande.

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar