KHK är heaven or hell deluxe…

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto Magnus Arwidson

Efter att ha fått uppleva en fantastisk match mot Björklöven så har vi nu fått vara med om två insatser mot Mora och Södertälje som absolut inte är det som KHK skall prestera. Idag förlorar man i sudden med 3-4 men utan ett magiskt PP då man under 40 sekunder går från 1-3 till 3-3 så hade man tappat hela grejen.

Många pratar om att det är ett lag som är ungt men de har alla i princip bara spelat hockey i hela sitt liv och det håller inte riktigt att säga att man är ung när det är killar som har höga ambitioner och vill uppåt. KHK är en perfekt klubb om man är hyfsad och har ambitioner för man får chansen men nu är det dags att växa upp och kamma till sig lite.

KHK har allt i egna händer och man har visat att man kan men nu är det dags att spelarna tar sitt ansvar och kommer upp i nivå. Nu har man tappat poäng mot AIK och SSk som ligger längst ner i tabellen och det säger allt.

Idag fanns Tanner Jaillet med i laguppställningen och varför han inte står i målet är för mig en gåta. Tanner är klar 1:a och han skall stå varje match tills han är helt slutkörd och vila en match efter det. Med Jaillet i mål vinner KHK en sådan här match. Mycket svårare än så är det inte…. ##jappjagärgrinigikväll

Det blir inga Bävergaddar idag för även om Johansson och Norbe leverar så räcker det inte men däremot skall jag ta lite vara på för första gången att jag har en blogg för egen del. Det är så att det finns en lägenhet på Långö att hyra. Är du intresserad så hör du bara av dig via Facebook 🙂 Kika här : https://bostad.blocket.se/hyra/lagenhet/egilsgatan-karlskrona/63936?utm_source=blocket&utm_medium=classified&utm_campaign=homead&utm_content=2019-12-08/63936


Relaterade artiklar