KHK förlorade mot Vita Hästen och Bävergaddar…

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto. Magnus Arwidson

Karlskrona förlorar mot Vita Hästen på straffar med 2-1 men med tanke att Vita Hästen fick ett mål bortdömt mål i slutet av matchen så skall nog KHK ändå inte vara för ledsamma för poängtappet utan man får faktiskt en pinne med sig idag.

Att Linus Karlsson tar en tripping i anfallszon med 5.15 kvar av matchen få ju såklart inte hända om man skall vinna sådana här jämna matcher men samtidigt får man ta det som en läropeng eller vad man skall kalla det.

Matchen i sig är ganska så jämn och det fanns ju inte så många klara målchanser utan 1-1 efter full tid kändes rättvist. Självklart var det Cruseman som reducerade med 8.04 kvar av matchen och han visade inga större känslor för att han gjorde mål mot KHK utan ville visa respekt men herregud Cruse, bli glad. Vi vet att du är en bra kille trots om du firade ett mål men jag förstår hur han tänker.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar är inte självklara för ingen stack direkt ut men det blir såhär.

3 Bävergaddar   Tanner jailett

Han gör återigen en match där han ger KHK chansen att vinna. Idag blev det inte så men som sagt han ger laget chansen.

2 Bävergaddar   Linus Karlsson

Trots lite orutin i vissa situationer så gör han det möjligt för KHk att få lite längre anfall och även ibland hinna byta med pucken kvar i offensiv zon.

1 Bävergadd   Persson, Kivilahti, Johansson

Känns som att det där kan va linan som levererar i varje match och definitivt att vi såg mer av Persson idag än på ett bra tag.

Att ta tag i: Bara att tagga för nästa match mot TAIF i derbyt och något annat än revansch finns inte…

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar