KHK genomförde en bragdmatch, Jaillet och Bävergaddar…

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto: Magnus Arwidsson

KHK vinner matchen mot Björklöven med 3-0 och man gör det riktigt övertygande. KHK avgjorde matchen i ett fantastiskt box play, en målvakt som spelade som en gud och en effektivitet i sitt målgörande då man satte 3 av 20 skott.

Andra perioden som varit lite av en Akilles häl för laget spelade otroligt disciplinerat trots att man fick emot sig tre utvisningar så gjorde man en grym insats i BP när det behövdes som mest.

Tanner Jailett, vilken match han gör och han avgör helt klart matchen på egen hand. Han visar att han är en klar förstemålvakt och det känns fantastiskt att han är kvar i laget. Tanner Jailett visade idag att han kan se till att vilken motståndare som helst kan förlora mot KHK. Magiskt att se idag.BävergaddarIdag är Bävergaddar både lätt och svårt att sätta så det får bli såhär.

3 Bävergaddar    Tanner Jaillet

En magisk match som Jaillet genomför och han gjorde så att KHK vann idag, helt outstanding insats.

2 Bävergaddar    Daniel Norbe

Norbe gör en toppmatch och troligtvis sin bästa insats i KHK-tröjan. Han har vuxit ut till en toppback i Hockey Allsvenskan och till KHK.s bäste back. Han förtjänar verkligen sin speltid.

1 Bävergadd   Resterande spelare

Det var här det var otroligt svårt att ta ut enbart en spelare för ingen föll ur ramen och resterande spelare gjorde riktigt bra ifrån sig.

Att ta tag i: Man gråter nästan lite inombords när man tänker på KHK:s senaste fyra -fem presrestationer när man idag ser att man verkligen kan spela disciplinerat och vara grymma. Det gäller alltså att komma upp på denna nivån i match efter match för då är inget omöjligt…

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar