KHK inte nära mot MODO…

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto: Magnus Arwidson

KHK förlorar mötet mot MODO med 2-5 på hemmaplan och man fick iväg 26 skott på mål mot MODO:s 28.

MODO är ett riktigt bra lag, det är inget snack om det och de är ett lag som spelar i ett oerhört tempo och är ett lag som slåss om seriesegern. Idag fick de lite för enkla mål för KHK skall kunna ge dom en riktig match trots att man via Viktor Liljegren tog ledningen i matchen.


En spelare som Kivilahti behöver visa upp mycket mer i en match av denna karaktären och jag vet inte riktigt vad det var med han idag men det håller i alla fall inte om spelare som skall leda laget agerar på den nivån.Nu har man tagit fyra poäng av tolv de senaste fyra matcherna och det är dags att ta hem lite trepoängare. Laget ligger fortfarande på en betryggande play-off plats med 35 poäng och sju poäng före Kristianstad som ligger på en sjunde plats men det går fort när varje match handlar om tre poäng.

Jag tycker det är oerhört svårt att ge ut några gaddar en sådan här match men Liljegren, Karlsson och Johansson är spelare som jag tycker är bra i match efter match men skall man slå ett lag som MODO behövs det att många fler spelare är på topp. Nu är det bara att ladda om batterierna och satsa på nästa match mot ärkerivalen Kristianstad.

Relaterade artiklar