KHK:s seger ger slagläge, Mörrum tappar och KRIF förlorade …

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto: Magnus Arwidson

KHK vann igår mot Almtuna med 4-3 efter att man vunnit sista perioden med 3-1. Återigen ställer andra perioden till det för laget och denna gången så förlorar man den med 0-2 men man lyckas alltså vända efter en stark sista period.

Det är många bra prestationer som görs ute på banan och det var härligt att se direkt från början att man va med i matchen och Hermansson visar att han har skills som man skulle vilja se mycket oftare. Linus Karlsson gör 1-0 och han har varit het ett bra tag nu.

Vinsten ger KHK ett ypperligt slagläge nu när man kommer möta Vita Hästen, Tingsryd och Västervik i de kommande matcherna och det är lag som alla ligger efter i tabellen så det finns en stor möjlighet i att befästa sin position på övre halvan.

Mötena innan slutade med vinst mot Hästen och förlust mot Tingsryd och Västervik så det är tuffa uppgifter men jag skulle vilja säga att KHK är det bättre laget och lyckas man med att komma upp i rätt läge när det gäller inställningen och att man tar kampen ja då kan det se riktigt bra ut framåt.

Mörrum tappar…

Mörrum ligger under med 2-6 inför tredje perioden som man sedan vinner med 3-0 men femte målet kommer när det enbart återstår nio sekunder av matchen och det var tyvärr för sent. Nu kanske det inte är matcher som den mot serieledande Troja som man skall vinna men det hade varit enormt viktiga bonuspoäng. Det viktiga nu är att Mörrum börjar vinna några matcher i rad så man kan klättra i tabellen.

KRIF förlorade mot Kalmar

Än en gång så tappar KRIF en ledning vilket innebar att Kalmar jobba fram en seger till 3-2 trots att man har haft ett underläge med 0-2. Kallinge ligger ändå kvar på en betryggande Allettan plats men det är en tuff serie och Tranås jagar på underifrån. Nästa match mot Borås är riktigt viktig att man kommer tillbaka i vinnarspåret.

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar