KRIF förlorade, KHK förlorade och Mörrum vann…

Dela på facebook
Dela på twitter

Ikväll spenderade jag tiden nere i Soft Center Arena och såg KRIF Hockey förlora med 2-1 på straffar i en match där slutresultatet inte var orättvist utan KRIF skall vara nöjda med den poäng som man fick med sig. I Vimmerby har man Jakob Karlsson som gästspelat i KHK och han är en viktig spelare för Vimmerby men det fanns en hel del spelare som var bra ikväll.

KRIF gick lite på sparlåga kändes det som och man har absolut ytterligare en växel att lägga i. De ledande spelarna kan ytterligare ett snäpp och det är kanske Allettan som behövs för att man skall ta sig upp på den nivån som behövs. Lite för mycket pass som inte hittar bladet direkt gör att man tappar fart och det gäller att få koll på det så kan KRIF absolut få uppleva en riktigt rolig säsong.

KHK förlorar nere i Kristianstad och det i ett läge då man kunde ryckt ifrån Kristianstad men istället för tio poängs skillnad är det nu bara fyra som skiljer lagen åt i platsen om en play-off plats. Nästa match möter KHK BIK Karlskoga och det är ett bra lag där KHK var ganska så chanslösa förra gången lagen möttes. Nu är det dags för revansch.


Mörrum vinner mot Halmstad som ligger på en Allettan plats men känslan är att Mörrum inte riktigt har bredden för att hålla hög nivå men man har definitivt spetsen. Man har fortfarande chansen att nå Allettan men det kommer säkert krävas full pott i de kommande fyra matcherna men ingenting är omöjligt. Det kommer bli spännande att följa…

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar