Nytt från Beaver Blogg: JVM, Zlatan och KHK vs Almtuna…

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto: Magnus Arwidson

Tre Kronor har spelat ny turnering och gjorde inget bra intryck med enbart förluster och därför skall det bli riktigt skoj att det snart är dags för en av årets roligaste turneringar att kika på, Små Kronorna i JVM.

Det känns som att man har ett lag på gång som i alla fall jämfört med de europeiska lagen står sig bra men USA och Canada är alltid vassa. Skall man få godkänt i JVM så behöver man minst gå till semifinal och final är riktigt bra. Tuffa villkor men Sverige spelar varje hockeyturnering man är med i för att vinna för allt annat är konstigt med det underlag man har.

Zlatan blev vald till årets anfallare på fotbollsgalan och det är en självklarhet och man kan inte ens säga att det är konstigt att en 38-åring kan få detta pris men det är Zlatan vi pratar om och han är unik. Är ganska så övertygad om att han fortfarande skulle funka i en bra liga i europa och det skall nu bli spännande och se var han hamnar om han väljer att fortsätta att lira. Tänk om det blev Malmö och att vi skulle få se Zlatan lira på Västra Mark i Svenska Cupen mot FK Karlskrona… Haha det vore nog det sjukaste på bra länge.

Karlskrona HK vs Almtuna

KHK var inte speciellt nöjda med sitt spel senast mot Västerås men man fick ändå med sig poäng hem men under morgondagen mot Almtuna så är det enbart seger som gäller.

Om KHK vinner eller inte avgörs i spelarnas huvuden för är man beredd att ta kampen och vill vinna så gör man det. Mitt tips är KHK seger med 5-2 och att man hakar på i racet om att tillhöra övre halvan i serien. Viktigt att Jaillet, Norbe, Johansson och Liljegren visar vägen i morgon.

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar