Vinst för KHK och Bävergaddar…

Dela på facebook
Dela på twitter

Foto: Magnus Arwidson

KHK vinner på straffar med 4-3 och det var både viktigt och skönt att ta en seger. KHK startade matchen bra i förstå perioden och fick 2-1 med sig då Niklas Johansson i PP gjorde mål med enbart 3 sekunder kvar.

KHK spelade oavgjort i andraperioden och det var ganska så hafsigt spel med en hel del felpass. själv började jag faktiskt fundera lite över iskvaliten för det var ett jäkla studsande på pucken.KHK förlorade tredjeperioden och det var matchens bäste spelare Ken Jäger i Västervik som gjorde sitt andra mål för dagen och då var det nog många som funderade på om det skulle bli förlust på straffar som vanligt men idag ville det sig annorlunda. Till slut avgjorde Mikael Roslund på straffar och vinsten var i hamn.

Bävergaddar


Dagens Bävergaddar går till följande spelare.

3 Bävergaddar Viktor Liljegren

Viktor fortsätter att göra bra ifrån sig och han är grymt stark ute på isen. Hans snabbhet märker man först när han utmanar för då går det undan.


2 Bävergaddar Lukas Engkvist

Han är klok därute på banan och växer på för varje gång man ser han.

1 Bävergadd

Tanner Jailett

Han verkar ge KHK ett härligt självförtroende och han ser till att KHK hela tiden får med sig poäng och idag även en seger. Han är viktig för KHK

Att ta tag i: KHK behöver få koll på sina svackor och ta sig ur dom på ett lite mindre smärtsamt sätt. Tycker nog att KHK skulle tagit hem alla poängen idag.

Mikael Johansson

Relaterade artiklar