Privacy policy

Om SportOn​

SportOn startades 1 september 2019 med inriktningen att leverera sportnyheter med en lokal prägel. SportOn kommer inte ha några låsta artiklar utan du som läsare skall alltid kunna komma åt allt material. SportOn kommer du kunna läsa men du kommer även kunna se livesändningar, lyssna på poddar och se våra olika sportprogram. Vi hälsar dig som läsare, samarbetspartner och annonsör välkommen till SportOn.

Personuppgiftspolicy

Lagring och användandet av data
Vi på SportOn tar personlig integritet på största allvar och skyddar dina uppgifter.

Vi använder oss utav kakor (cookies) för att samla in information så vi kan analysera trafiken och förbättra innehållet på sidan. Vi fokuserar också på säkerhet och samarbetar med en av våra tjänsteleverantörer för att upptäcka ovanliga mönster då attacker på webbplatser sker vardagligen.

För dig som är en besökare så loggas data i syftet att bygga statistik över den dagliga trafiken på sidan. Som medarbetare kan ytterligare information lagras på vår databas tills det att samarbetet upphör.

Tjänsteleverantörer
Våra tjänsteleverantörer analyserar trafiken för att förbättra våran tjänst. Dessa tjänsteleverantörer följer Dataskyddsförordningen (GDPR).

  • Google Analytics används för att analysera trafiken och rapporterar en statistik till oss.
  • WordFence upptäcker om något ovanligt sker och hindrar inkräktare från att komma in.
  • One.com är det webbhotell som vi använder oss utav.

Kakor
Kakor är små textfiler som lagras på användarens webbläsare när de besöker en webbplats. Kakor har olika funktionaliteter och används för att spara information om användarens val på hemsidan.

Du kan stänga av kakor lokalt i din webbläsare men då upphör vissa funktioner på webbplatsen.

Tredje part
SportOn kan innehålla länkar till andra hemsidor. Dessa sidor har sina egna terms & conditions som kan skilja från SportOns egna. Vi på SportOn vill dela med oss av bra material men vänligen betrakta detta faktum innan du följer en tillhandahållen länk.

Användarvillkor

Vid fortsatt användning av våran webbplats så godkänner du villkoren.

Förändringar i villkoret kan ske i framtiden.
(Senast uppdaterad 2019-08-22)