Förlust för Lusths KHK och Bävergaddar….

Dela på facebook
Dela på twitter

Det blev en ganska så hafsig men jämn tillställning mellan KRIF och KHK som tillslut KRIF vann med 5-4 i sudden. KRIF började klart bäst och hade 2-0 efter första perioden men KHK jobbade in sig i matchen och gick till pausvilan med 3-2 i ledning inför tredje.

Karlskrona valde att försöka stänga matchen men det laget har inte riktigt KHK så man klarar av en sådan uppgift så KRIF tog över och efter 60 minuter stod det 4-4.

Jonathan Karlsson med KHK som moderklubb var sedan med och assisterade till Andreas Nordfeldt som avgjorde i sudden för KRIF:s del och som då till slut vann med 5-4.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare i KHK…

3 Bävergaddar Mikael Roslund

Han är hela tiden ett vapen i offensiv zon och är inne i ett bra poängstim.


2 Bävergaddar Daniel Andersson

Kristianstadspelaren är riktigt bra över hela banan och kommer vara viktig för KHK de kommande tre matcherna.


1 Bävergadd Pontus Englund

En skön rightback som kan bli riktigt bra. Lite tuffare och han kan vara något för HA.

Att ta tag i: KHK svajar återigen lite för mycket och man har inte riktigt laget att stänga matcher utan är som bäst när man trummar på. Liiite för tidigt att ändra sitt spel redan direkt från start i tredje kan man tycka när man nu sitter med facit i hand …

Sedan behöver KHK komma upp mer i aggressivitet framför egen kasse för det kommer lite för mycket baklängesmål 1-2 meter från buren men det styr nog Lusth upp ganska så snabbt.

Ett derby som kunde slutat hur som helst men denna gången var KRIF det starkaste laget…

Ha det


Mikael Johansson

Relaterade artiklar