KHK berör och rätt fokus som gäller…

Dela på facebook
Dela på twitter

Att KHK berör kan man lätt konstatera, det är högt, lågt, brett, smalt men att alla har en åsikt om klubben råder det inget tvivel om. Tror till och med KHK kan vara en avgörande faktor i ett kommunval, åt vilket håll skall jag låta vara osagt men en het potatis är det.

Insamlingen Rädda KHK är en fantastisk insats där klubben i skrivande stund nått hela 1.081.000 kr (uppdaterad) vilket är fantastiskt. Det är John Olsson (Compani 56) och Marcus Thell (Stufvenäs Gästgiveri) som driver insamlingen på ett fantastiskt sätt och den behövs verkligen.

Samtidigt har insamlingen skapat en gemenskap och visar att det finns ett stort engagemang kring klubben.

Klubbchefen Per Rosenqvist sa en del saker om Bizzozero som han borde hållt för sig själv för tajmingen i det var inte galant. KHK bad snabbt om ursäkt och detta borde gå under pressad klubbdirektör som gör allt för att rädda KHK och borde redan vara överstökat. Det är bara att lyssna på ett kommunfullmäktige så vet man hur tongångarna går.

Det som är lite spännande är att jag inte någonstans i SVT Blekinge sett klippet utan bara sett det i skrift för det känns som en sådan där klassiker nu har vi stängt av kameran men allt rullar ändå – grej.


Oavsett ny dag och nya insatser. Kanske når Rädda KHK 1 miljon kronor idag…

Ha det


Mikael Johansson

Relaterade artiklar