KHK bröt förlusttrenden och Bävergaddar…

Dela på facebook
Dela på twitter

Vet inte riktigt vad man skall säga om matchen som innehöll mycket felpass och tappade puckar på linjerna men en dag som denna spelar det ingen roll för det är vinna som det går ut på. KHK vinner med 1-0 och idag räckte det och hellre lite halvtaskigt spel och vinst än att man är nöjd med en förlust där man säger att man spelat bra och hade oflyt.

KHK var ganska så nertryckta i andra perioden och förlorade skotten med 4-16 men efter att Norbe hängt en i första så hade man ändå 1-0 inför tredje. Almtuna vinner bara 10% av sina matcher när de legat under inför tredje så visst var det hoppfullt men 1-0 är bara ett skott ifrån lika men idag så lyckades alltså KHK att hålla undan och bryta förlusttrenden på nio (9) raka förluster. Helt underbart måste man säga…

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare.


3 Bävergaddar Tanner Jaillet


Han räddar KHK denna match och håller nollan vilket är grymt imponerande. Jaillet har skapat sig ett namn i Sverige och kommer nog ses i europa några år framåt.

2 Bävergaddar Daniel Norbe

Norbe gör matchens enda mål och är en nyckelspelare i KHK. Inte alls omöjligt att han spelar i SHL kommande säsong.

1 Bävergadd Janne Kivilahti

Tycker han tar tag i spelet och gör en bra insats återigen. Han är ett hockeyproffs och man vet vad man får ut av han. Delaktig i mycket idag.


Att ta tag i: KHK måste bli bättre på de små detaljerna som avgör matcher. Man kan inte tappa puck vid offensiva blå, man måste kunna slå bättre passningar för att få upp tempot och man måste vara mycket,mycket tuffare ute på plan. Jag såg Mårtensson köra över Jaillet och han spelade bara vidare… han borde fått stå upp i en fight men inget hände, det bara passerade. #jättekonstigt

Ha det


Mikael Johansson

Relaterade artiklar