KHK vann första derbyt och Bävergaddar…

Dela på facebook
Dela på twitter

KHK vinner första Blekingederbyt med 3-2 efter att man gjort 3 snabba mål i andra perioden. Det man ändå måste säga att den där lite goa o sköna tonen som kommentatorerna försöker hålla med att vara neutral funkar inte och det skulle vara så befriande o bara höra dom hålla på Mörrum. Vi är tillbaks i derbynas tider och då finns det ingen neutrala kommentatorer 🙂 #haraldluckner .

Japp jag vet gammal bild men foka på Lusth 🙂 Foto Magnus ArwidsonMatchen då, det är mycket pass med fel adress och tapp av puck på fel ställen men det är ju så det är. Mats Lusth tog dock tag i det i tredje och måste på värsta dalmålen sagt typ – den j-veln som tappar puck vid offensiva blå en gång till gör jag mos av för efter time-outen stängde KHK matchen. Bra gjort av Lusth…

KHK visar att man vill vara med och slåss om topp 5 och det gäller bara att spela lite mer disciplinerat i det enkla spelet, det här med att sätta pucken på bladet och inte tappa pucken vid offensiv blå är oerhört viktigt just nu. Löser man det kan det bli skoj för det är oerhört jämnt i serien.

Bävergaddar

Lite roligare att sätta Bävergaddar idag för det fanns spelare som stack ut.

3 Bävergaddar Lucas Edmonds

Han gör sin klart bästa match och det är bra för honom att spela seniorhockey just nu. Han kommer vara en ny spelare för varje månad som går och att lånas ut till KHK är genialiskt.

2 Bävergaddar Marcus Hellgren

Han är viktig för KHK och gör många riktigt bra och viktiga räddningar för KHK. En nyckelspelare.


1 Bävergadd Niklas Johansson

Vi som sett Niklas vet vilken kapacitet han har och han är absolut inte på topp än men idag går han in och är den rutinerade spelaren som ger laget lugn och en känsla att man kan vinna matcher. Niklas är grymt viktig för KHK.

Att ta tag i: Att göra det enkla rätt, passen på klubban så man kan hålla farten uppe och inte tappa puck på fel ställen. Division 1 är skoj och vi som följt KHK från div 3 till SHL vet att varje serie har sin tjusning #pavel

Ha det


Mikael Johansson

Relaterade artiklar