KHK vinner jämnt derby och Bävergaddar…

Dela på facebook
Dela på twitter

Jag måste börja att säga om Marcus Paulsson vill kan han göra hur han vill i en sådan här match men på något vis krigar KHK ner honom och vinner mot Mörrum (Paulsson) i en spännande match med 2-1.

Det jag gillar idag är att man går ut och vinner en jämn match och ser till att man stannar kvar i toppen och detta är starkt gjort. Vinner man så här mot ett formstarkt Mörrum så är man ett topplag.


Som det ser ut nu så blir KHK bättre och bättre för varje match som går. Man börjar få koll på defensiven och löser många situationer på ett bra sätt så KHK kan se framemot en rolig tid framöver.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar Niklas Johansson

Gör man två mål, gör en gedigen insats ute på banan och som kapten leder laget kan det inte bli annat än 3 Bävergaddar. Vi har höga krav på Niklas och idag levererade han.

2 Bävergaddar Marcus Hellgren

96,55% i räddningsprocent och många avgörande räddningar gör att Hellgren borde ha 3 gaddar men det få bli 2 idag. Spelar han på denna nivån ser det bra ut för KHK.

1 Bävergadd Oskar Svanlund

Inga poäng idag men han känns vass varje gång han är på isen.

Att ta tag i: Rent generellt så tycker jag att KHK är lite för snälla. Det funkar just nu men skall man in i Allettan o sedan till ett kval så behöver man vara mycket mer aggressiva och tappa lite av svärmorsdrömmen-gänget. Men det kommer det kan jag inte tänka mig annat med Lusth i båset.

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar