KHK vinner tuff bortamatch, Bävergaddar och MGOIS…

Dela på facebook
Dela på twitter

KHK vinner med 3-2 i den tuffa bortamatchen mot Vimmerby och det var en match som KHK hade riktigt bra koll på i 50 minuter av de 60 som spelas. Dipparna var att Vimmerby startade matchen starkt och satte press på KHK och en period i andra så hade de greppet men sett över hela matchen var det inget snack, KHK var klart bättre.

Linus Pettersson som nu gjort fem poäng på fyra matcher har helt klart spetsat laget och det är skoj att se han därute på planen. Det som imponerat på mig den senaste tiden är att KHK gör jobbet och att alla tillför ute på planen. Att Niklas Johansson nu gör poäng (2 st idag) är jätteviktigt och han ser bättre och bättre ut ju längre serien pågår verkar det som.

Kan KHK hålla skärpan uppe under 60 minuter och bli lite aggressivare framför målen så kommer man hålla i detta. Skoj och all cred till laget.

Bävergaddar

Dagens Bävergaddar går till följande spelare…

3 Bävergaddar Linus Pettersson

Han gör sitt första hattrick i KHK och avgör i princip matchen själv. Riktigt bra tillskott för KHK som ångar på.

2 Bävergaddar Marcus Hellgren

Med 93,94 i räddningsprocent så ser han återigen till att KHK får chansen att vinna en match. Hellgren gör det riktigt bra och har stor del i KHK:s framgång.

1 Bävergadd Viktor Grahn


Han är riktigt bra och betyder oerhört mycket för KHK. Bara att fortsätta på den inslagna vägen.


Mörrums GoIS är inne i en riktigt bra period just nu. Vinst mot Troja, de gjorde en bra match mot KHK trots förlust och idag vinst mot Nybro. Det känns som att man fått ihop det och de kan med spetsspelare som Paulsson göra en riktigt finish och behålla Allettan platsen som man tog sig till idag.

Ha det


Mikael johansson

Relaterade artiklar