Klart att det kommer bli tufft…

Dela på facebook
Dela på twitter

När man pratar med lite olika personer i olika föreningar så förstår man att det är jäkligt tufft just nu. Det handlar om intäkterna där man är beroende av sponsorer och publik och där avvaktar nog väldigt många just nu.

Men samtidigt har det nog inte varit viktigare än någonsin med att vi alla kan samlas kring något positivt och som vi gillar oavsett om det är sport, musik, uteliv eller kultur och vi får hoppas på att efter att det blivit lite sämre än det är just nu kommer vända och vi börjar se ljuset i tunneln.

Sportsligt sätt är det självklart lite avvaktande kring de sporter som handboll och ishockey som skall sätta nya trupper och här kommer nog hända mycket mer i augusti och september än det brukar göra.

Pratade lite kort med FKK:s tränare Stefan Linder som självklart är oerhört försiktig med sitt manskap i dessa tider men samtidigt så fick FKK ett som jag tror i alla fall riktigt bra stopp efter att ha spelat tuffa fysiska matcher mot riktigt bra motstånd i Svenska Cupen men även det mentala spelet kan dom nog gynnas av då allt kommer bli som en nystart.

Lite svårt att skriva om sport i dessa dagar och att det är tufft då människor lider oerhört mycket runt i världen men samtidigt tror jag sport kommer ha en mycket positiv påverkan på oss alla när det vänder…

Ha det


Mikael Johansson

Relaterade artiklar