Nytt från Beaver Blogg: Vi kör en tiopunktare…

Dela på facebook
Dela på twitter

KHK förlorar igen och har nu tagit 1 poäng av 27 de senaste nio matcherna och det är en dipp modell större kan man lugnt säga. Tränarna är nöjda med prestationen som nu senast mot MODO men samtidigt är frågan om man kan vara det? När man möter ett bättre lag är det lätt att man kommer i ett alibiläge där man självklart kämpar o ligger i men det behövs en nivå vinnarskalle till för att vinna matcher. Nu har man Västerås borta och Almtuna hemma och 4-5 poäng är nog ett måste i dessa två matcher om man inte skall behöva börja oroa sig för strecket nedåt eller att säsongen är slut om 26 dagar. Vore grymt tråkigt både och…

KRIF kommer återigen ge sig in i ett positivt kval och trots att man nu är inne i en svacka så känns det som att man kan vara med och utmana ordentligt i år. Skulle KRIF ta sig till kvalserien så har man gjort en grym säsong och lite roligt är det att det står en ung KRIFARE i båset som huvudtränare.

MGOIS lyckades inte med sin satsning inför året där Allettan var målet men man tryckte i alla fall upp hockeytemperaturen en hel del. Marcus Paulsson avslutar säsongen i Växjö Lakers då man befinner sig i ingemansland och det är väl inget att säga något åt utan det känns väl som en bra lösning för alla.

Duplantis sätter världsrekord som nog alla har lagt märke till men oj vilken kille och det här med att elitsatsa i tidig ålder kan man faktiskt ta en diskussion kring. Att hans storebrorsa också är en av USA:s mest lovande basebollspelare och ytterligare storebror varit på hög nivå när det gäller stavhopp sätter igång en del tankar.

Att KHK en gång i tiden hade en stavhoppare i Patrik Kluft som var starkt bidragande till att KHK fick fram en generation med elitspelare är även det något att analysera. Inte många ”egna” som kommit fram på senare tid.

Att Zlatan levererar som 38-åring på oerhört hög nivå har nog ingen heller missat men det visar att brinner man för det man gör och är bered att betal priset i träning och hängivenhet så är ålder bara en siffra och ingen begränsning. Så länge Zlatan vill göra det som krävs så kommer han att vara en världsspelare.

Mjällby AIF har förstärkt sin trupp på senare tid men det kommer behövas att man får ihop laget på ett otroligt sätt om man skall lyckas med det lag som man förfogar över. Det är många oprövade kort men vi skall veta att man förra året ville försöka hålla sig kvar i Allettan och det vet vi ju hur det slutade. Lite magi på Lister igen skulle inte skada.

FK Karlskrona är nu uppe i 959 biljetter som är sålda till matchen mot Malmö FF den 1 mars kl 14.30 på Västra Mark. Det kan alltså bli riktigt bra med folk och är det så många biljetter sålda just nu så är det nog läge att boka på nätet. Länken har du här: https://www.nortic.se/dagny/event/25992

Joel Kellman är nu uppe i 17 NHL matcher och 3 p. Grymt gjort och vilken grej att vara första Karlskroniten att ta sig dit.

Toppningar – I Björklöven är det stora diskussioner kring toppningar i klubbens ungdomslag. I detta fall är det mycket påtryckningar från föräldrar som vill att man skall toppa??? Viktigt att klubbarna vet hur man vill bedriva sin verksamhet så det inte skapas klubbar i klubben. Att dessa diskussioner aldrig går i mål…

Ha det Mikael Johansson

Relaterade artiklar