Rädda kassan inte kassen…

Dela på facebook
Dela på twitter

John Olsson på Compani 56 tillsammans med Marcus Thell på Stufvenäs Gästgiveri startar upp Rädda KHK som har målet att till helgen få med 100 stycken företag som sponsrar KHK med 10.000 kr var för att man skall kunna genomföra en rekonstruktion.


Man har fått en riktigt bra start då det redan gått med 24 företag som alltså tillsammans kommer in i klubben med 240.000 kronor så här långt. Ett fantastiskt initiativ som har stora förutsättningar att lyckas.


KHK är i brygga och Karlskrona Kommun med Sandra Bizzozero i täten verkar inte vara speciellt intresserade av att medverka men vi får säkert se henne på en lunchbild i sociala medier inom kort. Har nog aldrig varit med om att Karlskrona Kommun har en sådan svag politisk ledning som man har nu som bara reagerar och inte agerar i princip något. I dessa tider är det läge att vara aktiv och stå för något men icke…


Måste säga att det känns väldigt skakigt just nu och frågan är om KHK kan återuppstå och få med sig de breda massorna eller om detta är slutet. Än är det inte kört och det kommer bli en spännande vecka.


Ha det


Mikael Johansson

Relaterade artiklar