Sportens nya situation vände hela Sven- Gunnar Petersson vardag #snällesvenne

Dela på facebook
Dela på twitter

Haha, att träffa vännen Sven-Gunnar Petersson är alltid en upplevelse utöver det vanliga och man har inte en aning vilken vändning mötet skall ta. Senaste gången vi träffades så började han mötet med att säga, min fru tycker jag inte är så ARG längre och att jag är mycket gladare. Detta hade självklart fått han att tänka till en hel del och ställa sig frågan varför har jag blivit en bättre människa?

Efter ca 2 nanosekunder kom han på det, det är ju självklart för att det just nu inte pågår något SM slutspel med Djurgården. KHK spelar inget kvalspel vilket inte heller ställer till det med en massa känslor i vardagen.

Att sedan Tommy Nilsson konserterna där Svenne lirar klaviatur blev framflyttade innebar ju även att han nu slipper åka runt i Sverige med SJ vilket tagit bort en hel del “arga moment i vardagen” . Så om du ser en lugn, fin och nyfriserad Sven-Gunnar Petersson så ta gärna ett snack med honom för det kommer vara en ny upplevelse men med samma nämnare som innan, det kommer vara något utöver det vanliga 🙂 #viletarpositivanyheter

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar