Vi finns här, Peter Christensson om varför och på fredag vet vi…

Dela på facebook
Dela på twitter

Vi är ett antal personer som driver Sporton.se och det förstår nog alla att under dessa tider då det inte förekommer mycket sport så blir det inte mycket artiklar men vi ser ljuset i tunneln. Europeiska fotbollsligor öppnar en efter en och nu på fredag väntas ett besked hur det blir med Allsvenskan, Superettan och Div 1 så visst kan vi se framemot sport snart igen det tror jag.

Självklart ser jag att dessa matcher kommer spelas inför tomma läktare vilket kommer innebära att Cmore och andra aktörer som sänder sport kommer bli mer attraktiva men jag tror faktiskt att när det får bli publik på matcherna igen så kommer folk vallfärda till arenorna för det är magiskt med liveidrott.

Peter Christenson aviserade sin avgång som sportchef i veckan som gick och självklart ville vi på SportOn ställa frågan varför.

Peter ChristensonBeslut om Allsvenskan, superettan och div 1…

På fredag kommer det klara besked om hur man kommer hantera svensk fotboll och med vilka förutsättningar man skall få spela matcherna om man kickar igång serierna. Intresset känns större än någonsin och vi behöver nog ett positivt behov allihopa…

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar