Vinst för KHK, Bävergaddar och tungt för KRIF…

Dela på facebook
Dela på twitter

Arbetsinsatsen var mycket bättre i dagens match än senast mot Tyringe då man idag vann mot Borås med 3-1. Trots stort spelövertag för KHK så hade man svårt att få in pucken och man skall vara glada för att Borås tog en hel del onödiga utvisningar vilket innebar att KHK kunde avgöra matchen.

Borås var inte ofarliga då KHK tillät dem att ta avslut i slottet och här har man en del att jobba på i att räkna in motståndarna och vara mycket mer aggressiva i försvarszonen men man gör även en hel del bra saker därute.

I och med dagens seger så går KHK upp på en andra plats i serien och det är riktigt bra gjort för KHK skall vara ett topplag.

Bävergaddar…

Dagens Bävergaddar är roliga att ge för det fanns lite att välja mellan.

3 Bävergaddar Marcus Hellgren

Gör många bra räddningar och släppte inte in Borås i matchen när de hade sina chanser.

2 Bävergaddar Viktor Grahn

Viktor steg fram och gjorde tekniska nummer som vi inte sett innan och här kan vi kanske se ett genombrott där han blir en ledande back.

1 Bävergadd Mikael Roslund


Roslund fortsätter att producera och gör en bra arbetsinsats ute på planen. Han växer mer och mer i laget.

Att ta tag i: Att göra det enkla ordentligt och inte ta det för givet och sedan ha en aggressivitet ute på planen på en helt annan nivå. Men KHK blir bättre o bättre och man vinner vilket är det viktigaste.

KRIF förlorar borta mot Halmstad och ligger på en nionde plats i serien vilket man inte kan vara nöjda med. Vid sidan av isen är det tufft att få ekonomin att gå ihop vilket ju är situationen för alla föreningar just nu så det återstår att se om Sportchef Tobbe Karlsson har något ess att plocka fram senare om det behövs för att förstärka upp ett Allettan jagande KRIF.

Ha det

Mikael Johansson

Relaterade artiklar